14 ianuarie 2012

TRENTA PIZZA


Dupa ce-au anuntat o mare campanie de promovare  pe site-ul lor prin care la o pizza clasica cumparata primesti una gratuita,dezamagirea a fost  foarte mare la fata locului(al treilea magazin take-away deschis de ei).

Eu am comandat o pizza trenta(stanga) si am primit o capricioasa(dreapta) gratuit.


Ca si puncte minus as sublinia faptul ca trebuie sa astepti circa 15 minute sa fie preparata,desi cum arata blatul mai mult ca sigur ca nu este preparat pe loc ci cumparat din comert.Blatul este necopt,si foarte ranced ,ceea ce face ca gustul si calitatea sa scada foarte mult.
Si daca va asteptati ca cele 15 minute sa le petreceti in magazin ei bine nu pentru ca nu ai unde sa stai.Mesele lipsesc cu desavarsire si scaunele la fel.Daca ai plangeri pentru ca pizza se raceste pana ajungi acasa,ei bine asta e fix problema ta.
Mai mult decat atat oferta este valabila doar la pizzele clasice si de cea mai mica demensiune din meniul lor si doar daca te prezinti la fata locului,nu prin comanda telefonica.





Pretul este de 15,5 RON dar nu se merita nici macar 2 RON platiti pentru fiecare.Cam asta e pizza trenta...o pizza de doi lei.Bouna de te doare capul dupa ce o mananci.
Oferta este valabila doar in perioada 11-15 ianuarie asa ca daca aveti pofta de o pizza proasta e cazul sa va grabiti.:)

5 comentarii:

  1. Prea tare:)))).....
    am luat si eu oferta asta, eu cred ca blatul nu e copt...cam deloc. Poate daor decongelat:)))
    In rest..toate bune:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. OZiCaToateCelelalte15 ianuarie 2012 la 02:29

    chiar nu-mi dau seama cum o sa reziste in piata cu o asa pizza necomestibila:))

    RăspundețiȘtergere
  3. buna! interesant articol! am "profitat" si eu de oferta lor si am observat ca blatul nu e copt! poate decongelat cel mult, dar nu copt!:(:(

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu arata bine deloc.Cred ca ar trebui facuta o reclamatie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am mâncat de acolo și pizza a fost ok.

    Pozele făcute de tine sunt de calitate slabă. Dacă ți-ai face poză de buletin de aceeași calitate nu te-ar recunoaște nici părinții.

    RăspundețiȘtergere