30 ianuarie 2012

BACKGAMMON

Cunoscut mai popular la noi sub termenul de 'table',backgammon-ul profesionist este jucat pe toate continentele anual in concursuri zonale si in strainatate.Cel mai cunoscut concurs este bineinteles World Championship of Backgammon, ce are loc anual la Monte Carlo cu premii de zeci de mii de euro si unde se intrunesc cei mai buni jucatori profesionisti de pe intreg mapamondul.


In ceea ce priveste mediul online,printre cele mai cunoscute site-uri de backgammon se inumara PLAY65,TRUE MONEY GAMES si BG ROOM.
Pentru toti impatimitii de backgammon,in curand se va infiinta Liga Profesionista de Table(presedinte Ion Barbu)sub indrumarea careia se vor infiinta si isi vor desfasura activitatea cluburi de jucatori profesionisti de backgammon.

Mai multe detalii privind preselctia si forma de organizare,precum si programul competional gasiti pe www.hapita.net.Daca locuiti in Bucuresti si va intereseaza sa participati la preselectia din luna februarie,v-as ruga sa ma contactati la adresa de mail ozicatoatecelelalte@yahoo.com.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu