29 decembrie 2011

NEOGLORY(CRISTALE SWAROVSKI)-MEGA IMAGE

Oare chiar sunt cristale Swarovski?
Dupa o mica cercetare se pare ca singura firma importatoare din Romania este(a fost de fapt) NEOGLORY JEWELERY SRL infintata in noiembrie 2007 si care si-a incheiat activitatea pe 1 aprilie 2008.

FIRMA NEOGLORY


Dupa cateva mail-uri cu un reprezentant mega image se pare ca din motive ce vor sa le tina ascunse,nu exista nici un producator care poate fi contactat sa ofere detalii in legatura cu veridicitatea bijuteriilor si nici un site sau vreun magazin online unde intradevar se comercializeaza aceste produse la pretul standard din afara promotiei.
Deasemenea pe site si nici pe posterul oficial al  campaniei  nu se mentioneaza vreun parteneriat  cu o firma importatoare sau producatoare iar singura organizatoare a concursului este MEGA-IMAGE dupa cum reiese si din regulamentul oficial al concursului de pe site-ul lor.

REGULAMENT MEGA-IMAGE


Lasand deoparte smecheria prin care vor sa scape de un stoc existent al unei firme suspendate de ceva timp,intrebarea cea mare este legata de autenticitatea produselor pe care le lauda cu atata vehementa prin marketing-ul lor.



Multumesc!

2 comentarii:

  1. Foarte tare postare! Nu e prima promotie&super-oferta de gen la firme respectabile!
    Chiar am vazut multe persoane straduindu-se sa colectioneze acele puncte:))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca o mare teapa "Mega Image" Sticlle alea nu stiu daca sunt cristale, sincer am un mare dubiu, dar metalul NU este argint, este CUPRU NICHELAT.

    RăspundețiȘtergere